Εταιρία

Αρχική / Εταιρία

Εφαρμοσμένη Υπερθερμία στην Ογκολογία

Είναι πλέον ευρέως αποδεκτό το γεγονός ότι ο καρκίνος και η θεραπεία του πρέπει να αντιμετωπίζεται πολύπλευρα, έτσι ώστε ο οργανισμός να έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει σε αυτή την ασθένεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι κλινικές μελέτες φάσης ΙΙ και ΙΙΙ, οι οποίες εδώ και πολλά χρόνια λαμβάνουν χώρα στα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία και ιδρύματα σε Αμερική, Καναδά, Ευρώπη και Ιαπωνία, αποδεικνύουν τους νέους ορίζοντες που διανοίγονται όσον αφορά στην ασθένεια του καρκίνου και την θεραπεία αυτου.

Η υπερθερμία, ιδιαιτέρα στην Ευρώπη εμφανίζετε πλέον ως ο τέταρτος πυλώνας στην αντιμετώπιση του καρκίνου, μαζί με τη χημειοθεραπεία την ακτινοβολία και τη χειρουργική.

Η υπερθερμία σε καμία περίπτωση δεν μειώνει, ακυρώνει ή παρεμποδίζει τις προαναφερθείσες μεθόδους.

Τουναντίον, οι περισσότερες επιστημονικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί, συνδυάζουν την υπερθερμία με τη χημειοθεραπεία ή/και την ακτινοβολία, επιβεβαιώνοντας πλήρως τη συνεργική δράση όλων αυτών, με εντυπωσιακά αποτελέσματα για τη διάρκεια και την ποιότητα ζωής του ασθενή.

Παγκοσμίως έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν περισσότερες από 500 μονάδες υπερθερμίας και κάθε χρόνο γίνονται εκατοντάδες χιλιάδες συνεδρίες σε συνεργασία με ογκολόγους και ακτινοθεραπευτές βοηθώντας και ενισχύοντας τους ασθενείς που πάσχουν από κάθε σχεδόν μορφή καρκίνου.

Υποστήριξη καρκινοπαθών

Η εταιρία μας έχοντας πολυετή εμπείρα στον τομέα της υποστήριξης καρκινοπαθών μέσω εξειδικευμένων διατροφικών συμπληρωμάτων, προχώρησε παράλληλα στην αντιπροσώπευση δύο οίκων, από τους πιο εξελιγμένους στον τομέα της Υπερθερμίας, για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Καινοτομία στη υπερθερμία

Το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της τοπικής (περιοχική) ηλεκτρό-υπερθερμίας

Ολοσωματική υπερθερμία

Ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει κανείς για την ενεργοποίηση και ρύθμιση του ανοσοποιητικού

Συμπλήρωμα διατροφής

Το Νο1 σε πωλήσεις προϊόν οξυγόνου και συμπλήρωμα διατροφής στον κόσμο

Xρήσεις της υπερθερμίας

Κακόηθες μελάνωμα
Καρκίνο του ήπατος
Καρκίνο του μαστού
Καρκίνο του παγκρέατος
Καρκίνο του εντέρου
Καρκίνο του πνεύμονα
Καρκίνο του τραχήλου της μήτρας
Καρκίνο της μήτρας (καρκίνος του ενδομητρίου)
Καρκίνο των ωοθηκών
Καρκίνο του προστάτη
Καρκίνο του λάρυγγα

Καρκίνο των όρχεων
Καρκίνο του στομάχου
Καρκίνοι των οστών
Λευχαιμία
Λεμφώματα
Όγκοι ουροδόχου κύστης
Όγκοι Εγκεφάλου
Καρκίνο του θυρεοειδούς
Καρκίνο του οισοφάγου
Βασικοκυτταρικό καρκίνωμα