Βελονιστικό στρώμα ENDORF Acupressure Mat

Ο στόχος του ENDORF Acupressure Mat είναι η διέγερση και η απελευθέρωση των ενδορφίνων σας, το φυσικό παυσίπονο του σώματος. Το ENDORF Acupressure Mat είναι ιδανικό για χαλάρωση. Το ENDORF Acupressure Mat (βελονιστικό στρώμα) είναι μια σύγχρονη εκδοχή κρεβατιού του ινδού διαλογιστή.

Το ENDORF Acupressure Mat είναι ιδανικό για χρήση στο κρεβάτι. Επειδή το ENDORF Acupressure Mat είναι εύκαμπτο και προσαρμοζόμενο, το κρεβάτι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να το χρησιμοποιείτε. Αν έχετε ένα μαλακό στρώμα, επιπλέον μαξιλάρια ή πετσέτες κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι απαραίτητα για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη επαφή του με το σώμα. Αν προτιμάτε μια πιο σκληρή επιφάνεια, χρησιμοποιήστε πετσέτες και μαξιλάρια για παράδειγμα, για να εξασφαλιστεί η καλύτερη σωματική επαφή με το υπόστρωμα.

Θυμηθείτε να προσέξτε αν χρησιμοποιήσετε το υπόστρωμα για πρώτη φορά.

Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας ένα ύφασμα ή πετσέτα πιο χοντρή από ένα φανελάκι για να υπολογίσετε/μετρήσετε την αντίδραση του σώματός σας στην διέγερση. Ο χρόνος της εφαρμογής διαφέρει, αλλά 20 έως 40 λεπτά είναι μια φυσιολογική χρονική περίοδος.

Σπρώξτε τα ξεχωριστά κομμάτια μεταξύ τους για να κουμπώσουν έως ότου επιτευχθεί το κατάλληλο μήκος. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα άγκιστρα έχουν κουμπώσει καλά και σωστά μεταξύ τους.

Οφέλη

Οι χρήστες του ENDORF Acupressure Mat ανέφεραν ότι βοηθήθηκαν και ανακουφιστήκαν στους ακόλουθους τομείς

  • Προβλήματα μέσης
  • Πονοκέφαλοι
  • Έλλειψη Ενέργειας
  • Μυϊκοί πόνοι
  • Ανάγκη για χαλάρωση
  • προβλήματα στον ύπνο