VEGA Audiocolor®

Ομαλή θεραπεία με ήχους και χρώματα

To VEGA Audiocolor® είναι μια θεραπευτική συσκευή διπολικού ήχου και χρώματος που στοχεύει στην ενίσχυση της φυσικής κατάστασης. 12 χρώματα (Goethe) και χρώματα (Couston) μπορούν να αναμιχθούν σε 4 οκτάβες είτε αποκλειστικά είτε σε συνδυασμό για την παροχή εξατομικευμένης θεραπείας.

Λειτουργικότητα
Οι τονικές συχνότητες διαβιβάζονται ακουστικά μέσω των ακουστικών ή μέσω phonator στον ασθενή. Όσον αφορά τη χρωματοθεραπεία, οι χρωματικές πληροφορίες μπορούν να εφαρμοστούν τόσο μέσω διπολικών θεραπευτικών ηλεκτροδίων και ανιχνευτών μαγνητικών πεδίων. Επιπλέον, η μνήμη της συσκευής προσφέρει περισσότερα από 50 προγράμματα θεραπείας. Το VEGA Audiocolor® περιλαμβάνει μια μονάδα SI PULSER ώστε να δημιουργήσει SI CARDs ως θεραπευτικό συμπλήρωμα. Ο συνδυασμός με το VEGAMED® Select είναι εφικτός.

Εφαρμογές
Το VEGA Audiocolor® είναι μια κατάλληλη συμπληρωματική θεραπεία ιδιαίτερα όταν πρόκειται για διαταραχές ύπνου, εξάντληση, νευρικότητα, ρευματισμούς, νευροδερματίτιδα, αδυναμία ανοσοποιητικού συστήματος και ψυχικές διαταραχές.

VEGACHECK®

Check–up σε νέες διαστάσεις

Ένας ζωντανός οργανισμός υπόκειται σε πολλές ρυθμιστικές διαδικασίες – άπλα σκεφτείτε τον καθημερινό και μηνιαίο σας ρυθμό. Λιγότερο γνωστό είναι το γεγονός ότι το σώμα ακολουθεί ακόμα και βραχυχρόνιους ρυθμούς οι οποίοι είναι στενά συνδεδεμένοι με τις διαδικασίες του μεταβολισμού. Αυτές τις βιολογικές ταλαντώσεις, την ρυθμιστική συμπεριφορά μέσα σε μερικά λεπτά ή δευτερόλεπτα, είναι που ανιχνεύει, μετρά και χρησιμοποιεί το VEGACHECK®. Η συσκευή μετρά τις ηλεκτρικές παραμέτρους των δεδομένων διαφόρων τμημάτων του σώματος και την ρυθμιστική τους συμπεριφορά. Κάθε ασυνήθιστη παρέκκλιση υποδεικνύει μια δυσλειτουργία.

Εφαρμογές
Το VEGACHECK® υποδεικνύει δυσλειτουργίες, οι οποίες μακράν δεν μπορούν να εντοπιστούν μέσω κλασσικών εξετάσεων όπως οι ακτινογραφία, ο υπέρηχος, η αξονική τομογραφία ή οι εργαστηριακές εξετάσεις. Μέσω των μετρήσεων του VEGACHECK® μπορούν να γίνουν περαιτέρω βήματα επιβεβαίωσης της διάγνωσης. Κατά συνέπεια, αυτή η διαδικασία επιτρέπει στον ασθενή να λάβει την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα.

Αθλητιατρική
Συμπληρώνοντας την διαγνωστική του ικανότητα, το VEGACHECK® προσφέρει ταυτόχρονα την δυνατότητα για μια αξιολόγηση της φυσικής κράσης του ασθενή σας από αθλητιατρικής άποψης. Με βάση την σχέση μεταξύ μυών και οργάνων χρησιμοποιώντας τις μετρήσεις του VEGACHECK®, λαμβάνετε μια επισκόπηση όλων των μυϊκών περιοχών οι οποίες είναι επιρρεπείς σε τραυματισμούς. Επίσης συμπεριλαμβάνεται μια σφαιρική ανάλυση των μυών και της φυσικής κατάστασης η οποία περιέχει δεδομένα όσων αφορά την οξεοβασική ισορροπία, την απόδοση στην προπόνηση, όπως επίσης προσωπική φυσική κατάσταση, προπονητικές και διατροφικές υποδείξεις.

VEGACHECK® Matrix

Βασική θεραπεία για αναγέννηση και αποτοξίνωση

Τοξικά απόβλητα και άλλες επιβλαβείς ουσίες συχνά μπλοκάρουν το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος με τέτοιον τρόπο ώστε δεν είναι πλέον ικανό να ανταποκριθεί σε φυσικές μορφές θεραπείας. Επομένως, ο οργανισμός πρέπει να καθαριστεί επιμελώς προτού συνεχιστεί η θεραπεία. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας με το VEGACHECK® Matrix, αυτές οι επιβλαβείς ουσίες απελευθερώνονται και αφαιρούνται από την matrix (διάμεσος χώρος ή εξωκυττάριος χώρος ή μεσέγχυμα). Κατά συνέπεια, ο οργανισμός να μπορεί και πάλι να ανταποκριθεί σε μια θεραπευτική αγωγή και να οδηγηθεί σε θεραπεία. Αυτή η μέθοδος προετοιμάζει το σώμα για περαιτέρω θεραπείες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το VEGACHECK® Matrix συνδυάζει διάφορες μεθόδους ολιστικής θεραπείας για την ανακούφιση και την αναζωογόνηση της matrix: Μέσω ρυθμικής θεραπείας DC, αφαιρούνται επιπλέον φορτία του προσβεβλημένου ιστού. Η μονάδα αναρρόφησης απελευθερώνει – παρόμοια με την βεντούζα – τοξίνες και υποπροϊόντα καύσης και τα αφαιρεί. Κατά τη διάρκεια της Συστηματικής Θεραπείας με Πληροφορίες, διοχετεύονται στο σώμα του ασθενή εξατομικευμένες ομοιοπαθητικές πληροφορίες και συχνότητες όπως και υποστηρικτικές για τα κύτταρα και τον μεταβολισμό συχνότητες. Επιπλέον, δυναμικά μαγνητικά πεδία προωθούν και ενισχύουν την μεταβίβαση αυτών των πληροφοριών.

Εφαρμογές
Η βασική θεραπεία με το VEGACHECK® Matrix προσφέρει μια βελτιστοποιημένη αρχική αγωγή για όλες τις θεραπείες που ακολουθούν.

Έτσι, οι ενδείξεις της έχουν ένα ευρύ φάσμα: ρευματισμοί, χρονιές παθήσεις, βρογχικό άσθμα, αλλεργίες, δερματικές παθήσεις, λεμφοίδημα, εκφυλιστικές ασθένειες (σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων). Κατά τη διάρκεια της θεραπείας με το VEGACHECK® Matrix, μυϊκές σκληρύνσεις και σκλήρυνση ιστών (gelosis) χαλαρώνουν μέσω της έντονης διέγερσης της βεντούζας. Δημιουργείται μια αναζωογονητική υπεραιμία. Επιπρόσθετα, όλα τα εσωτερικά όργανα μπορούν να προσεγγιστούν μέσω των αντανακλαστικών ζωνών στην πλάτη του ασθενούς.

VEGAMED® Select

Η τελευταία και πιο αποτελεσματική resonance therapy!

Σε εποχές αυξημένου κόστους στην υγειονομική περίθαλψη και εξελισσόμενων χρόνιων και εκφυλιστικών κλινικών ασθενειών, οικονομικά αποδοτικά και προσανατολισμένα στην αίτια θεραπευτικά σχήματα είναι ζωτικής σημασίας.

To VEGAMED® Select παρέχει ένα έξυπνο σύστημα το οποίο δημιουργεί ένα αυτόματο θεραπευτικό σχήμα για τον χρηστή. Οι θεραπευτικές στρατηγικές είναι ακριβώς προσαρμοσμένες στις αντιδραστικές και μεταβολικές καταστάσεις που δημιουργούνται από την έκθεση του ασθενούς σε εξωγενής και ενδογενείς παράγοντες. Μια οθόνη αφής και μια ευφυή καθοδήγηση μέσω του μενού, επιτρέπει στον θεραπευτή να πραγματοποιήσει μια εξατομικευμένη θεραπεία βασισμένη στις πληροφορίες του συστήματος, ακόμη και χωρίς να υπάρχει βαθύ υπόβαθρο γνώσεων. Ως εκ τούτου, προκύπτουν ευκαιρίες που πριν τις είχαν αποκλειστικά και μόνο οι ειδικοί. Θεραπευτικές ταλαντώσεις που προκύπτουν από απήχηση θεραπευτικών παραγόντων ή παραγόντων του μόνιμου άγχους (οι οποίες είναι διαθέσιμες σε διαφορετικά διαρθρωμένους καταλόγους) μπορούν να ενσωματωθούν στην παρούσα θεραπεία. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τον θεραπευτή να καταφύγει σε ευαίσθητα και χρονοβόρα τεστ και κιτ θεραπειών.

Έτσι, ο θεραπευτής έχει πρόσβαση σε:

  • περιβαλλοντικές τοξίνες
  • εμβόλια
  • μικρόβια
  • αλλεργιογόνα

καθώς και

  • θεραπευτικούς παράγοντες
  • βιταμίνες και ιχνοστοιχεία
  • ένζυμα
  • ορμόνες

Οι οδηγίες χρήσης περιλαμβάνουν γραφήματα για τη διαδικασία κατά τη διάρκεια εφαρμογής της θεραπείας. Ο χρήστης καθοδηγείται μέχρι το τέλος της θεραπείας.

VEGATEST® expert

Γρήγορη και αποτελεσματική αναζήτηση αιτιών

Ας το πούμε έτσι, η μέθοδος του VEGATEST® είναι ένας “άμεσος διάλογος” με τον οργανισμό του ασθενούς. Η αντίσταση του δέρματος μετράται σε ένα σημείο του δέρματος του ασθενούς. Ο οργανισμός αντιδρά είτε με ένα απλό “Ναι” ή “Όχι” στην ουσία του τεστ την οποία εισάγαμε πιο πριν μέσω της ακίδας μετρήσεων.

Λειτουργία και Εφαρμογή
Αρχικά, εκτελείτε ένας προσυμπτωματικός έλεγχος ενέργειας για να αξιολογηθεί η ενεργειακή κατάσταση και η ρυθμιστική ικανότητα του ασθενούς. Με την οδοντιατρική εξέταση VEGATEST®, μια επιπρόσθετη μονάδα μέτρησης ενσωματώνεται στο VEGATEST® expert. Αυτή καταγράφει τις τάσεις δυναμικού στην στοματική κοιλότητα, οι όποιες προκληθήκαν από την ύπαρξη διαφόρων χημικών στοιχείων. Οι μέγιστες τιμές προβάλλονται γραφικά και αριθμητικά σε mV, μA και nW.

Τις παραπάνω ενέργειες (προσυμπτωματικός έλεγχος ενέργειας και μέτρηση της τάσης στην στοματική κοιλότητα) ακολουθεί το πρακτικό μέρος VEGATEST®, το οποίο σημαίνει την μέτρηση των συχνοτήτων και πληροφοριών. Λόγο του αριθμού των ενσωματωμένων συχνοτήτων και πληροφοριών (VEGA duplex accumulator – VDA), το VEGATEST® ing επιτρέπει μια συστηματική μεμονωμένη ή και συνδυασμένη μέτρηση. Ως εκ τούτου, η επιβάρυνση, τα συμπτώματα και ασθένειες μπορούν να προσδιοριστούν πολύ πιο ξεκάθαρα, και είναι δυνατή η επιβεβαίωση της διάγνωσης. Η δόκιμη φάρμακου προσδιορίζει την πιο ανεκτή συνταγή για κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Παράγοντες Παθήσεων
Η επιβάρυνση των οργάνων, η έλλειψη βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, αλλεργίες, μύκητες/παράσιτα, οδοντικοί ερεθισμοί, επιπτώσεις των φυτοφαρμάκων και εντομοκτόνων, ψυχολογικό στρες, δηλητηρίαση μέσω βαρέων μέταλλων και τροφική δυσανεξία προσδιορίζονται και καθορίζονται κατά προτεραιότητα.

Θεραπεύοντας με την SI CARD
Το VEGATEST ®expert ενσωματώνει μια μονάδα SI PULSER. Αυτό το μηχάνημα αποθηκεύει της πληροφορείς της θεραπείας όσο αφορά το αποτέλεσμα του τεστ πάνω σε ένα μαγνητικό πεδίο μιας SI CARD. Αυτή η κάρτα που συνοδεύει την θεραπεία μπορεί να δοθεί στον ασθενή. Περισσότερες πληροφορείς για την SI CARD.